Har du lyst til å bli med i Drammens Seilforenings Juniorgruppe?

Har du lyst til å bli med i Drammens Seilforenings Juniorgruppe?

Drammens Seilforening har en meget aktiv juniorgruppe. Vi er så heldige å ha Seilkroa på Rødtangen som vår hovedbase. Etter at det er lagt ned utallige dugnadstimer, har stedet blitt et eldorado for jolleseiling (Laser, RS Feva og Open BIC). Vi starter opp sesongen for nybegynnere tirsdag 15. mai kl 1700 på seilkroa på Rødtangen. Vel møtt!

Om sommeren

Her er det stor aktivitet hele sommeren. Onsdag er det aktiviteter for viderekommende og torsdag er det lagt opp til aktiveter for de yngste seilerne og for nybegynnere. På torsdagene serveres det en liten varmrett nede på bryggeanlegget fra kl 1700. Dersom du har lyst til å se hva dette er for noe, anbefaler vi at du tar deg en tur en torsdag. I uke 30 hvert år arrangeres ‘sommerens vakreste eventyr’ - seilskolen på Rødtangen. Da vrimler det av unge glade seilere på Rødtangen.

Om vinteren

I vinterhalvåret holder vi teorikurs med etterfølgende styrketrening/innebandy i gymsalen på Folkestad skole minst en gang pr måned. I tillegg arrangeres det i februar skitur med overnatting til en hytte i Drammensmarka.

Innmelding og kontaktinfo

For å benytte våre aktiviteter, må barna melde seg inn i Drammens Seilforening. Dette er viktig for å være dekket av seilforeningens forsikringer. For barn koster medlemskap kr 250. I tillegg kommer et aktivitetsgebyr på ca. kr 1000 pr halvår.

Interessert i å vite mer?

Lik vår FB-side: DS Jr gruppe – Jolleseiling på Rødtangen Seilkro. Her legger vi ut alt om våre arrangementer. Dette vil du også finne under fanen ‘Terminliste’ på disse sidene. Eller ring Gry Brudevoll mob. 934 02 989 eller Eli Sofie Berg mob. 971 41 795

Publisert: 21.04.18

 

Drammens Seilforening, Postboks 1025, 3037 Drammen, leder@dsf.no